Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ماسک های گیاهی و میوه ای برای از بین بردن چین و چروک صورت مفید است. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، با افزایش سن چین و چروک‌هایی روی صورت پدید می‌آید. همه دوست دارند سرعت آن‌ها کم شود یا از بین بروند. کرم‌های زیادی در بازار وجود دارد، اما یا گران هستند یا مواد شیمیائی دارند که چندان هم مفید نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین ماسک برای پوست صورت گیاهان و میوه‌های طبیعی هستند. در ادامه به چند نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

سفیدی تخم مرغ: سفیدی تخم مرغ دارای پروتئین است و منافذ پوست را می‌بندد. ترکیب سفیدی تخم مرغ، نصف آب لیمو ترش تازه ودو قاشق روغن زیتون، بعد از ۱۵ دقیقه ماندن روی پوست تاثیر زیادی بر چروک‌ها دارد.  
آب خیار: آب خیار باعث ازبین رفتن کبودی دور چشم می‌شود ومنافذ پوست را می‌بندد. قرار دادن ده دقیقه آب خیار به رفع چروک‌ها و کبودی دور چشم کمک می‌کند.  
ماسک هویج: هویج دارای آنتی اکسیدان است و از پیری پوست جلوگیری می‌کند. این ماسک از پوست دربرابر آلودگی‌های خارجی و اشعه فرابنفش محافظت می‌کند. دو هویج را پوست کنده و خرد کنید، با آب لیموترش تازه مخلوط کنید و دو قاشق ماست طبیعی به آن اضافه کنید. این ماسک سفت باید ۲۰ دقیقه روی پوست بماند.  
ماسک موز: موز دارای پتاسیم و ویتامین A. است. این میوه که خواص دارویی زیادی دارد را بایدبا دو قاشق عسل و یک قاشق ماست مخلوط کرد تا ماده یکدستی بوجود بیاید. بعد از یک ربع ماندن روی پوست صورت پوست روشنی خواهید داشت.  
آووکادو: آووکادو یکی از مواد دارای ویتامین، اسید فولیک و اسید‌های چرب مفید است. ماسک آووکادو از پیری پوست جلوگیری می‌کند. نصف آووکادو با سه قاشق روغن زیتون مواد سازنده این ماسک هستند. می‌توان این ماسک را ۲۰ دقیقه بعد از قرار دادن روی پوست شست.


انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آووکادو پیری پوست چروک ماسک میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند

ایتنا - برنامه غذایی پرطرفدار پارینه‌سنگی یا پالئو به افراد توصیه می‌کند با اولویت دادن به گوشت، وزن کم کنند تا از سلامتی مشابه اجداد غارنشین انسان برخوردار شوند.
 پژوهشی جدید خط بطلان بر این تصور کشیده است و یافته‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حجر در واقع بیشتر سبزیجات می‌خوردند تا گوشت.

بررسی استخوان‌ها و دندان‌های کشف‌شده در غاری در مراکش که انسان‌ها حدود ۱۵ هزار سال پیش در آن سکونت داشتند، نشان می‌دهد که برنامه غذایی عصر حجر به‌وضوح گیاهی بوده است.

به نوشته پژوهشگران، این الگوی غذایی مشخص تصور رایج در مورد اتکای انسان‌ عصر پیشاکشاورزی به پروتئین‌های حیوانی را به چالش می‌کشد.

دانشمندان موسسه انسان‌شناسی تکاملی مکس پلانک در آلمان می‌گویند بخش قابل‌ملاحظه‌ای از برنامه غذایی جامعه انسان‌های ماقبل تاریخ متشکل از بلوط، دانه کاج و حبوبات وحشی بود.

تجزیه و تحلیل ایزوتوپی بقایا به دانشمندان امکان می‌دهد مشخص کنند افراد غذایشان را از کجا تهیه می‌کردند و در طول عمرشان در معرض چه محیطی قرار داشتند.

ترکیب انواع خاصی از روی، استرانسیم، کربن، نیتروژن و گوگرد نشان می‌دهد که در زندگی این مردم غذاهای گیاهی سهم بزرگی داشته است.

بررسی سطح نیتروژن نشان می‌دهد ۸۰ درصد غذایی که ساکنان غار تافورالت می‌خوردند گیاهی بود.

زینب مبتهج، نویسنده اصلی این پژوهش، به نشریه تلگراف گفت: «من نمی‌گویم که این گروه در اصل گیاهخوار بودند، زیرا افراد گوشت هم مصرف می‌کردند. اما منبع غذایی اصلی برای دریافت پروتئین نبوده است.»

او در ادامه افزود که این پژوهش تصورهای پیشین در مورد عادت‌های غذایی انسان‌های باستان را به چالش می‌کشد.

این دانشجوی دوره دکتری گفت: «تصور رایج این است که برنامه غذایی دوره پارینه‌سنگی گوشت‌محور بوده، و شکار نقشی عمده داشته است. اما یافته‌‌ها از تافورالت شناختی دقیق‌تر به دست می‌دهد، که اتکا به میزان قابل‌ملاحظه‌ای روی منابع گیاهی خوراکی وحشی بوده است.»

یافته‌ها همچنین حاکی از آن است که غذاهای گیاهی در برنامه غذایی نوزادان نیز وجود داشته و شاید غذایی برای گرفتنشان از شیر بوده است.

این مقاله پژوهشی در نشریه بوم‌شناسی و تکامل نیچر (Nature Ecology & Evolution) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • اولین صحبت‌های مدیرعاملی که به صورت مربی تهرانی سیلی زد | این مربی حدود ۳۰ دقیقه مقاومت می‌کرد و حاضر به خروج از زمین نبود!
  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم